Latest Movie :

Intouchables (Can Dostum) (2011)


Philippe yamaç paraşütü yaparken kaza geçirmiş ve boynundan altı felçli zengin mi zengin bir adamdır. Haliyle kendisine yardımcı olması için birisini tutması gerekir. Yapılan görüşmeler sonunda Driss işe alınır.

Driss Senegal kökenli, hapisten yeni çıkmış dış görünüşü itibari ile tam bir serseriye benzeyen bir adamdır. İşe girdikten sonra 7/24 Philippe ile beraber zaman geçirir. Aslında işe girmeden önce Driss'in amacı işsizlik maaşı alabilmek için iş görüşmesine geldiğine dair elindeki belgeleri imzalatmaktır ama işe kabul edilince olaylar değişir.


Zaman geçtikçe birbirleriyle iyi geçinmeye başlayan Philippe ve Driss çok sıkı dost olurlar. Sürekli kendi zevklerini birbirlerine sevdirmeye çalışırlar falan. Gün gelir Driss sayesinde Philippe mektup arkadaşına fotoğrafını gönderir, buluşma ayarlar vs.


     

Baştan sona insanı hikayenin içindesiniz. Bir an olsun filmden kopamıyorsunuz. Sürekli yüzünüzde bir tebessümle filmleri izliyorsunuz ayrıca filmin müzikleri de ayrı bir olay. Çok iyi bir soundtracka sahip film. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film...

8.5/10





Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CADDEDEKİ FİLMCİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template