Latest Movie :

The Grey (Gri Kurt) (2011)



Yönetmen 
Joe Carnahan

Senaryo 
Joe Carnahan
Ian Jeffers


Ottway abimiz yalnız bir adam. Alaska'da petrol sondajı yapan bir firmanın çalışanlarını korumak için kurttur, ayıdır her türlü hayvanı avlıyor. Günlerden bi gün bu abimiz ve yanında başka bir işçi grubu başka bir bölgeye yollanıyorlar. Ama her şey hesaplandığı gibi olmuyor. Uçak güm diye bir dağın tepesine çakılıyor ve grubun büyük bir kısmı hayatını kaybediyor. Gruptan sadece 7 kişi hayatta kalıyor. Tabi hemen fıldır fıldır beyinler çalışmaya başlıyo "nasıl kurtuluruz burdan", "ölecek miyiz yoksa" gibisinden laflar etmeye başlıyorlar gariplerim. 

Gece olduğunda etraf sessizleşmeye başladığında ayak sesleri duyarlar. Dışarı çıktıkları an GÜM kurtlar!!! Ottway abimize saldırırlar. Güç bela kurtulur Ottway abimiz. Daha sonra birlik beraberlik çağrıları yapılır. Ne olursa olsun grubun bölünmemesi gerektiği hangi etnik kökenden olursa olsun hepsinin güzelce geçinip gitmeleri söylenir. 

Gün olur abilerimiz "hadi kalkın beyler gidiyoruz" demeye başlarlar. Ne var ne yok toplarlar yanlarında götürürler. Tama grubumuz gidiyor ama yalnız değiller. Kurtlarımız bulmuşlar mis gibi insan etini kaçırırlar mı. Başlıyolar kurtlarımız da takibe. Dağın başındalar binbir türlü tehlike var tek kurtlar olsa dertleri keşke. Yok ordan inemeyiz orası dik başka yoldan gidelim gibi çatlak sesler çıkmaya başlayınca gruptakiler arasında anlaşmazlıklar baş gösteriyor, kırılıyorlar birbirlerine.

Neyse daha fazla anlatmayım izleyince görürsünüz. Yalnız 1 2 noktaya değinmeden edemeyeceğim. İlk olarak olaylara hemen dahil oluyosunuz bak bu güzel. Ottway abimizin babasının yazdığı şiir on numara. Yan karakterlerin hayatları falan arada sıkılacak gibi olurken biraz ilginizi çekiyor ama o kurtlar yakışmamış be abi.



7/10


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CADDEDEKİ FİLMCİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template