Latest Movie :

Almost Famous (2000)



Yönetmen 
Cameron Crowe

Senaryo 
Cameron Crowe



Hikayemizin baş kahramanı olan William 11 yaşında ablasının evi terketmesinden sonra ablasının bıraktığı plaklar sayesinde rockla tanışmıştır. 15 yaşına kadar rock müzikle ilgilenen ve gruplar hakkında bazı dergilerde yazma fırsatı yakalayan William'ın eline kaçırılmayacak bir fırsat geçer. Kendisine Rolling Stone dergisinde yazma fırsatı verilir.
Stillwater adlı grup hakkında yazı yazmaya çalışan William şehir şehir grupla birlikte seyahat eder, yeni arkadaşlar dostlar kazanır ama en büyük tehlike de budur zaten. William'a sürekli gruptaki elemanlarla arkadaş olursa profesyonelce yazamayacağı söylenir.Bir yandan Stillwater diğer yandan grup fanları ve özellikle Penny Lane.
Annesi sürekli merak içinde olsa da William grupla seyahat etmeye devam eder ama bir türlü istediği yazıyı yazamaz. Rolling Stone editöründen sürekli zaman ister vs. Şimdi fazla da anlatmak istemiyorum veee William yolculuğuna devam eder deyip gerisini size bırakıyorum.

Film herkesin içinde olmak isteyeceği türden bir film. Yolculuk filmi sevenlerin kaçırmaması gerekir.
Filmdeki müzikler çok hoş. Konser sahneleri çok güzel. Bir grup hayatını tam anlamıyla anlatabilmiş kavgalar, flörtler, sürekli dağılma aşamasına gelinmesi hepsi çok güzel anlatılmış. Kaçırılmaması gereken tadı damağınızda kalacak türden bir film.

İzleyin valla bak izleyin çok güzel lan...

8.2/10


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CADDEDEKİ FİLMCİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template