Latest Movie :

Lucky Number Slevin (2006)





Yönetmen 
Paul McGuigan
Senaryo 
Jason Smilovic

Esas adamımız Slevin (Josh Hartnett) bahtsız adamın teki. Sevgilisi bunu aldatıyor, evi mühürleniyor falan derken arkadaşı Nick arıyor ve onun yanına gidiyor. Nick'in evine gittiğinde kapıyı açık buluyor ama evde Nick yok. Bi süre sonra karşı komşu Lindsey geliyor, konuşuyorlar falan. Daha sonra Patron'un (Morgan Freeman) adamları geliyor Slevin'i Nick zannederek alıyorlar bunu Patron'un yanına götürüyorlar. Patron Slevin'den oğlunu öldüren Haham'ın oğlunu öldürmesini istiyor.


 Sonra Haham Slevin'i yanına çağırtıyor. Haham da Slevin'den Nick'in ona borcu olan 33000 $'ı istiyor. Bizim Slevin resmen ortada kalıyor zaten. Ne yapacağını şaşırıyor.

Biraz da Patron ve Haham'dan bahsediyim. Patron ve Haham New York'un 2 büyük mafyası. 20 yıl öncesine kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmezken birden birbirleriyle zıt düşüyorlar ve 20 yıl boyunca birbirlerinin korkusuyla yaşıyorlar.

Nick'in Patron ve Haham'la görüştüğünü gören polis de Nick'in yani Slevin'in peşine düşüyor böylelikle işler daha da karışıyor.



Patron-Haham-polis üçgeninin ortasında kalan Nick bir karar vermek zorunda kalıyor ve olaylar başlıyor.

İzleyin filmi güzel. Özellikle son 30 dk obaa yuhh falan dedirtiyo. Ama filmin başında biraz sonunu tahmin edebiliyosunuz.

7.8/10


















Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CADDEDEKİ FİLMCİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template