Latest Movie :

We Need to Talk About Kevin (Kevin Hakkında Konuşmalıyız) 2011


Sorunlu bir gencin başından geçenleri annesinin gözünden görüyoruz filmde. Daha doğrusu "sorunlu gencin annesi" hakkında film.

Kevin (Ezra Miller) okuduğu okulda korkunç bir katliam gerçekleştirir. Bu olaydan sonra Kevin'in annesi Eva (Tilda Swinton) kendisini toparlamaya çalışır ama sürekli geçmişi hatırlar. Olaylardan dolayı kendisini sorumlu hisseder. Nerede yanlış yaptığını bulmaya çalışır. Flashbacklerle geçmişe dönüyoruz sürekli. 



Eva özgür ruhlu, gezen tozan birisi. Franklin'le nasıl tanıştıklarını görüyoruz kısa bir süre için. Daha sonra çocuk giriyor hayatlarına. Kevin. Kevin ne zaman annesinin kucağında olsa ağlamaya başlıyor. Biraz büyüdükten sonra Eva Kevin ile oyun oynamaya çalıştığında karşılık vermiyor. Sürekli annesine karşı olmaya yönelik hareketlerde bulunuyor. 




Eva her ne kadar Franklin'le konuşup durumu anlatsa da Kevin babasına karşı hiç bu tür davranışlara girmiyor ve Franklin'e inandırıcı gelmiyor. Babasıyla sürekli iyi ilişkiler içerisinde Kevin ama babasıyla zaman geçirirken bile gözleri annesini buluyor ve içindeki öfkeyi yansıtıyor Eva'ya.


Kevin biraz daha büyüdüğünde ise aileye yeni bir üye katılıyor. Küçük kardeş Celia. Annesinin göz bebeği. Kevin'ın tam zıttı bir karakter. Ama Kevin Celia'ya da zarar vermeye başlıyor. Hatta epey ileri gidip kardeşinin 1 gözünü kaybetmesine sebep oluyor.

Eva sürekli olarak Kevin'le iletişime geçmeye çalışıyor. Bir bahane yaratıp birlikte vakit geçiriyolar birbirlerine yakınlaşmaya çalışıyorlar. Ama Kevin başından beri gördüğümüz buz gibi adam rolünden vazgeçmiyor.


Kevin'ın bu hareketleri neden yaptığına anlam yüklemeye çalışıyor izleyici. Hata Kevin'de mi yoksa Eva'da mı? Biz bu soruları sorarken Eva'da Kevin'ı yetiştirirken nerde hata yaptığını öğrenmeye çalışıyor.

 Kimi zaman kendinizi rahatsız hissedebileceğiniz bir film "We Need to Talk About Kevin". Bir aile dramının içinde bulunacağınız kimin tarafında olduğunuzu sorgulayacağınız özel bir film.

7,4/10

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CADDEDEKİ FİLMCİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template